Cliënten aan het woord

“Ik vind je echt een goede coach. Je ging de diepte in met de bespreking van de opdrachten, lichtte punten toe die ik zelfs soms over het hoofd zag en je bent heel prettig in de omgang.” Liesbeth (35 jaar)

“Het is bijna onwerkelijk hoe mooi alles nu op zijn plek valt. Zo’n twee jaar geleden rond deze tijd hebben we de eerste gesprekken gehad, ik had niet durven dromen dat mijn carrière deze wending(en) zou nemen. En al helemaal niet in zo’n korte tijd. Nogmaals dank ook voor jouw bijdrage hierin!”  Robert (35 jaar)

“Ik vond het erg fijn om met iemand te praten die de juiste vragen weet te stellen en doorvraagt, iemand die mij de begeleiding bood bij de warboel in mijn hoofd op een rijtje te zetten. Ik heb het gevoel weer verder te kunnen en heb door het maken van een plan ook weer zin om nieuwe dingen op te pakken.”  Suzanne (29 jaar)

“Je hebt mij op mijn gemak gesteld, ik ben met de nodige terughoudendheid begonnen maar die heb ik snel laten varen. Je bent in staat mij over mijn eigen functioneren te laten nadenken zonder dat het bedreigend wordt. Je kunt lastige (voor mij de goede ) vragen stellen. Het heeft me opgeleverd dat het werk wat ik nu doe wel bij mij past en in een aantal behoeftes voorziet. Wat ik over drie jaar wil doen ben ik jammer genoeg nog steeds niet uit.”   Fred (48 jaar)

“Ik waardeer je eerlijke en duidelijke benadering. Dat is iets wat perfect bij mij past. Je geeft ook goede voorbeelden uit de praktijk en weet de juiste vragen te stellen, zodat ik uiteindelijk tot de juiste inzichten kon komen. Dat is denk ik ook de beste manier, dat jezelf tot de juiste inzichten komt, dan sta je er toch het meest achter en ben je gemotiveerd om er iets mee te doen. Misschien heb ik wel niets nieuws gehoord, maar door jouw begeleiding heb ik uiteindelijk wel alle hoofdzaken van bijzaken kunnen scheiden. En dat is wat ik nodig had.”  Chila (31 jaar)

“Het outplacement traject leverde me op waar het voor bedoeld was, een nieuwe en leuke baan. Plezierig aan het traject was, dat ik mezelf bij je kon zijn en door je ondersteuning meer inzicht en of bevestiging in de sterkere en zwakkere kanten van mezelf accepteerde en je daarnaast ook een klankbord voor me was als ik het even echt niet meer zag zitten.” Grada (55 jaar)

“Ik ben er sterker en meer gefocussed uitgekomen, ben niet bereid om het eerste beste baantje aan te nemen. Het traject heeft me meer zekerheid over mezelf gegeven. Ik vind jou als loopbaanbegeleider zeer prettig om mee om te gaan; professioneel en toch persoonlijk en aanvullend op de momenten dat ik dat nodig had.”  Inge (42 jaar)

“Veel inzicht opgedaan hoe goede voornemens in praktijk te brengen. Je toont betrokkenheid en interesse, hebt een persoonsgerichte en praktische manier van benaderen, duidelijk thuis in het vakgebied en houdt ontwikkelingen bij.” Mireille (33 jaar)

“Het heeft me een beter zelfbeeld opgeleverd en nieuwe motivatie om werk en privé beter in balans te krijgen. Na de gesprekken had ik altijd veel energie om dingen gelijk aan te pakken. Je hebt me weer op de rails gezet en een duwtje in de rug gegeven.” Eric (42 jaar)