Over Jacobine Sanders Advies

Ir. Jacobine Sanders (1963)

Mijn royale ervaring in de levensmiddelenindustrie komt mij als loopbaanbegeleider en coach zeer goed van pas. Zowel bij het adviseren van van organisaties als het begeleiden van individuen en teams kan ik putten uit de ervaringen bij meerdere A-merk- producenten zoals Mars, Koninklijke de Ruijter en Friesland Coberco. Naast een post HBO-opleiding loopbaanbegeleiding heb ik mij onder meer verdiept in Burn-out en Stress, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en RET (Rationeel Emotieve Training).

Vanuit mijn eigen onderneming werk ik als loopbaanbegeleider en coach.

Bij JP Loopbaandiensten werk ik als freelancer, ook als loopbaancoach, in de regio Zutphen en Deventer.

Tevens ben ik actief bij Pharos-advies als (co)trainer bij de opleiding tot loopbaancoach .

Onder de naam Sanders Bedrijfscoaching  begeleid ik ook collega- Zelfstandige Professionals die stagneren met hun bedrijf zodat ze zowel professioneel als zakelijk door kunnen groeien.

Als zelfstandige professional ben ik actief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en beschik ik over een uitgebreid netwerk van andere loopbaanbegeleiders, coaches, trainers en specialisten. Ik ben aangesloten bij de NOLOC, Vereniging voor Loopbaanprofessionals en ben actief lid van de NOLOC Kwaliteitskring in Zutphen. Ook maak ik deel uit van het netwerk van narratieve coaches, dat is gespecialiseerd in het toepassen van het Career Story Interview. Zie hiervoor www.keuzesinloopbaan.nl.

Kenmerkend voor mijn manier van werken: pragmatisch, betrokken, enthousiast, eerlijk en betrouwbaar.